Medlemmar

Martin Marchall

Ordförande


Martin läser det femte året på det affärsjuridiska programmet med ekonomisk inriktning. De allra flesta områdena inom juridik och ekonomi får uppmärksamhet av Martin då det intresserar honom. Om Martin fick välja tre områden att jobba med skulle det vara skadeståndsrätt, avtalsrätt och företagsförvärv.

Max alzén

Vice Ordförande


Max läser tredje året på det affärsjuridiska programmet. De ämnen han brinner mest för är straffrätt och aktiebolagsrätt. På fritiden uppskattar Max fotboll (Arsenal) och att spela golf.
 
Vilma Gustafsson

Rådgivare


Vilma läser tredje året på det affärsjuridiska programmet med ekonomisk inriktning. Avtalsrätt är helt klart hennes favorit men straffrätt och ekonomisk familjerätt är också av intresse.

Alma norén

Rådgivare


Alma läser sitt tredje år på det affärsjuridiska programmet med ekonomisk inriktning. Processrätt och associationsrätt är två ämnen som hon har fått upp extra ögon för och som intresserar henne lite extra! På fritiden spelar Alma fotboll i Liu AIF.

Noa Andersson

Rådgivare


Noa läser sitt fjärde år på det affärsjuridiska programmet med tysk inriktning. När han inte seglar eller åker skidor så är hans favoritämnen att studera tyska samt skatt- och finansrätt

Erica lindén

Rådgivare


Erica läser sitt fjärde år på det affärsjuridiska programmet med ekonomisk inriktning. Erica gillar all juridik men det är framförallt avtalsrätt, associationsrätt och företagsförvärv som hon håller kärt. Utöver studierna jobbar hon på en advokatfirma. När Erica har tid över för hopp och lek gillar hon att titta på serier, lyssna på true crime-poddar och upptäcka världen.

 
André Magnusson

Rådgivare


André läser fjärde året på det affärsjuridiska programmet. Hans favoritämnen har hittills varit kring avtalsrätt och straffrätt. Vid sidan av sina studier spelar André golf och jobbar på försäkringsbolag.
Tobias Hultin

Rådgivare


Tobias går det fjärde året på det affärsjuridiska programmet med ekonomisk inriktning. Favoritämnena har under studietiden varit ekonomisk juridik såsom associationsrätt och köprätt. Tobias som är aktieintresserad gillar att på fritiden berätta för sina vänner vilka aktier man borde investerat i.
Ester tolo

Rådgivare

Ester läser det femte året på det affärsjuridiska programmet med ekonomisk inriktning. På fritiden spenderar Ester sin tid med att dansa, träna och gosa med sin katt. Förutom dessa intressen gillar hon ekonomisk familjerätt, skadeståndsrätt, äganderätt samt köprätt.